Nya klädesinköp

En vacker sommarmåndag och jag klev in på det lokala shoppingcentret utan några egentliga förväntningar. Som ni säkert redan vet brukar jag vanligtvis köpa mina kläder över nätet men idag blev det andra "bullar".
Tyvärr är utbudet inte stort trots mängder av butiker och plaggen ser snarlika ut var man än går. Tråkigt men sant!
Alla humanoider ska visst se likadana ut och så är det i ett planlöst samhälle där ingen ska få sticka ut.
Men trots detta gav jag Nova i Lund en ärlig chans. Och visst, man kan hitta en hel del fynd men det gäller att leta ordentligt.

Inköp:

1 dubbelpack boxershorts av märket Björn Borg, standard för de flesta. Pris: 349 kr

1 styck röd no-name t-shirt, inköpt på Carlings (skitbutik). Var inte rädd för att köpa enfärgade t-shirts, med rätt utseénde kan ett sådanr här plagg ge pluspoäng för karisman i slutändan. Röd färg och solbränd hy är oftast en bra kombination som den här bilden verkligen visar. På vintern gömmer man dock den längst in i garderoben för när man har likblek hy är denna t-shirt ingenting att ha. För blott 99 kr anser jag att detta är ett fynd.
1 styck skjorta även den inhandlad på Carlings, 299 kr. Den ska dock returneras imorgon då jag upptäckte en skavank av mindre slag.

1 styck silverfärgad slips av märket Bläck, köpt på MQ. Pris: 299 kr

Min skjorta från Blend inköpt för några veckor sedan är också värd att visas upp här då det är min nya favoritskjorta. Dylika skjortor går även att finna på exempelvis Brothers, dock inte av märket Blend.


Homestyling - Del 1

Som handyman får man agera ibland och då kan det bli såhär.
Hyllorna är från Ikea (tro det eller ej) och heter "Lack", 199 kr för de långa (2 meter) och 99 kr för de korta (1 meter...)
Varje hylla är uppsatta med hjälp utav borr, tumstock, vattenpass, skruvdragare samt 6-8 expanderskruvar även kallade "Mollypluggar", priset ligger på cirka 4 kronor skruven.
Låt er inspireras, vänner.
 


Brinn era jävlar, brinn!

Jag funderar på att anordna ett bokbål här hemma. Mitt bibliotek ökar i omfång och min sämre hälfts skräp måste bort för att spara plats.
Liza Marklund, Camilla Läckberg, Marian Keyes, Dan Brown, Paulo Coelho, må era böcker brinna i skärselden för all och evig tid.
Amen.


Ikväll

Söndag
Ikväll har jag grillat, ett par kycklingar fick sätta livet till för att man skulle få i sig dagens dos protein. Det smakade bra och annorlunda, jag tror det var magin från min burk spiskummin som gjorde det, det där ni vet, det där lilla extra.

Som ni ser hade dvärgen fel, jag lever i allra högsta grad, starkare än någonsin, han pratade lyckligtvis "bull".
Dock fick jag två mms på min mobil idag, av okända nummer som heller inte gick att spåra upp på Eniro.
Det ena bestod av en bild på en söndertrampad lever, troligtvis från ett lamm (googlade och jämförde levrar på olika djur) och det andra var en bild på en enorm svart penis. Jag gissar att det senare var från ett "fan" men det är såklart en vild gissning.
Jag undrar om händelsen med dvärgen igår och dessa okända mms har något samband, dock har jag inte hittat något som pekar på att så vore fallet.

Jag bär en röd-grå slimfit-shorta av märket "Blend", ett par jeansshorts av sämre märke (samma som igår, ja jag vet, men det är trots allt en alldeles för varm och slö helg) och ett par solglasögon.
Strumpor? I helvete!
Skor? I helvete!

Idag

Lördag
Jag vaknade kl 9.15 i svåra plågor, svetten fullständigt rann av mig, sängen inhandlad på "Härliga Hem" var fylld av levrat blod men jag hade inga sår någonstans på kroppen.
I taket satt en liten dvärg med stora svarta vingar och hans lilla mun gav mig ett hånfullt leende samtidigt som han sa såhär "Du kommer att dö idag". Jag blundade och öppnande åter upp ögonen och då var den lilla bisarra varelsen borta.

Efter det åt jag en god frukost som bestod av tre skivor färsk ananas, en brödskiva med lite smör och en bit skinka på. Avslutningsvis drog jag i mig en burk kvarg, "Kesella" inhandlad på ICA.

Träningspasset efteråt var svettigt och hårt, mina bröstmuskler och biceps fick sig en rejäl omgång, jag kände mig nöjd så då gick jag hem igen.

Det är allt som har hänt idag. Nu blir det en sejour till närmaste strand där vattentemperaturen ska kännas av.
Jag bär en vit långhalsad no-name t-shirt, blåa jeansshorts av sämre märke och ett par solglasögon.


Jag försöker anamma en ny look.

Såhär tänker jag gå omkring från och med nu. Min näsa är något deformerad efter att den blivit avslagen för länge sedan.
Mitt skägg är lite mörkare än vanligt och ansat här och där. Dock finner jag helhetsintrycket ganska givande.Jag räknar kallt med att dyka upp på en sådan poster ganska snart.


Fyra sorters cowboys

"Den hårda" - En rättvis dödsmaskin, han straffar de som förtjänar det. "Den klassiska"
- Frihet i en liten ask!"GayCowboy"
- En personlig favorit. Känner man en Gaycowboy vet man att han alltid levererar."GayMidgetCowboy"
- En utveckling av Gaycowboy, fast i midgetformat.


Kreativ

"Fyr i dimma""Hus i skymning"


Böcker som bara står där men som är bra att äga - Del 1

Alla har vi några böcker där hemma som får oss att se lite extra belästa ut men sanningen är den att vi inte har läst dem och troligtvis kommer vi aldrig att göra det heller. Vill du imponera på en ny tjej eller en ny kille under första middagen hemma, lägg fram "Gulag-arkipelagen" lite strategiskt på ett soffbord eller något. Om din "date" frågar om boken säger du endast att det är "ett känsligt ämne för dig, att boken är för stark för att orka berätta om och att du mår psykiskt dåligt av att tänka på hur de stackars människorna levde".


Min teknik-och-märkes-bög-vill-ha-just-nu-lista

1. iPhone 3GS
Ge mig den nu, fan i helvete! 9 juli släpps den. För övrigt hatar jag min äckliga Nokia.
Pris: ca 8K2. Pro-Ject Debut III 
Jag har velat ha en vinylspelare jättelänge nu och denna är så snygg att man får kramp. Mitt största dilemma är dock färgen, vit eller svart?
Pris: 2,5K
3. Canon EOS 5D Mark II
Ganska mycket overkill men vad fan, varför inte?
Info: 21,1 megapixels full formats CMOS-sensor. Bara det bästa är gott nog vid kreativ fotografering. Därför har EOS 5D Mark II en CMOS-sensor med full format (36 x 24 mm). Njut av hisnande vidvinkelvyer, utan beskärnings- eller förstoringseffekter, i den stora ljusstarka sökaren. Omformade pixels minimerar bildbruset och upplösningen på 21,1 megapixels överträffar den standard som krävs av ledande bildbyråer.
Pris: 25K4. Kris van Assche-sneakers
Från Kris nya kollektion. Dessa släpps i juli och jag vet var man kan köpa dem i Sverige men det tänker jag inte avslöja. Bisarrt snygga! Ser jag någon av er läsare med dessa på innan jag köpt dem kommer jag att hugga av era ben, det är ett löfte.
Pris: ca 3K5. Affliction-t-shirt tillverkad av bambu
Har inte hittat dessa från några svenska webshops än och det är synd. Men man kan ju alltid beställa från USA.
Pris: 1,5K6. Adrian Hammond - Hollywood Jeans 
Kommentar överflödig.
Pris: 1,5 K7. Henri Lloyd - Elston
Jag vill uppgradera min Henri Lloyd-garderob och vad passar då bättre än denna skönhet?
Pris: 1K8. WAX-jeans
WAX har alltid gjort lite för extrema kläder i mina ögon men dessa jeansen är otroligt vackra.
Pris: 2K9. Nemesis-klocka
En klocka är vanligtvis en onödig accessoar men när den är så här snygg och billig måste man slå till.
Pris: 1K

10. Playstation 3 och God of War 3
Jag ger mig, efter årets E3 och mer bestämt uppvisningen av "God of War 3" måste jag sälla mig till skaran av PS3-ägare. Har alltid så långt jag kan minnas hatat Sony och deras handkontroll gjord för kvinnor och barn men nu får jag nog fan bita i det sura äpplet ändå.
Pris: 5K


Frosseri

Må Gud eller Djävulen vara min själ nådig. Sent ska syndaren i en vakna.
Glass, potatis, godis, chips, öl, sprit, sill, köttbullar, kyckling, frallor, hemmagjord pizza, glass igen, ännu mera godis, listan kan göras lång över vad man stoppat i sig de senaste 24 timmarna.
Min kropp befinner sig just ni ett chockartat tillstånd och mitt sunda förnuft har temporärt kollapsat likt World Trade Center. Som nykter matmissbrukare får man alltid återfall förr eller senare, det är den bistra och samtidigt groteska sanningen.
Imorgon börjar mitt personliga ramadan och det på hög nivå. Jag har bestämt mig, ska in i KETOS för att frigöra eufori.

Funny shit


Marilyn Manson - The High End of Low

Efter en veckas lyssnande av Mansons nya skiva "The High End of Low" måste jag säga att det är det bästa han gjort sedan "Antichrist Superstar" från 1996. Jag gillar den skarpt.
Han har anammat en ny, mer mogen stil, mindre kaos skulle man kunna säga. Melodierna är tydliga och de akustiska gitarrerna med en viss countryfeeling i var och varannan låt är ett nytt element som verkligen gör susen tillsammans med rösten som är lika vass som vanligt. Visst finns det en hel del flörtande med gamla hits såsom "The Beautiful People", tänker framförallt på "We're from America" som dock saknar det där sista stinget i melodin.
På skivan huserar några av Mansons bästa ballader någonsin och det är här skivan verkligen kommer fram i sitt rätta sken. Manson visar åter igen att han är en poet av rang med textrader såsom:

"Everyone will come, everyone will come to my funeral
To make sure that I stay dead"

"Sometimes hate is not enough
to turn this all to ashes.
Together as one
against all others
break all of our wings to
make sure it crashes"

Eller i den djupt personliga "15" som han enligt honom själv sjöng in i en enda tagning ensam på sin födelsedag:

"If you can hear this
don't assume that I'm talking to you
Yesterday everything I thought I believed in died
but today is my birthday,
today is my birthday
I don't need you,
I'll say it to myself
It doesn't mean I won't need somebody
anyone with half a soul
will hear this and they'll never leave me"

 I "Unkillable monster" visar han åter igen upp en hopplöshet som egentligen aldrig blir tröttsam utan visar en man som står för sin dystra syn på i princip allt. Vissa hävdar att han vill tillbaka till det som en gång gjorde honom känd, att chocka på alla möjliga sätt men har han verkligen behov av det? Nej jag tror inte det. Det man egentligen ser är en ensam människa som använder sitt mörka och vackra skapande för att kunna klämma ut det han faktiskt tror på. En ärlighet inte många vågar visa upp i dagens opersonliga samhälle. 

"How the fuck are we supposed to know
when Im a monster, the way
you refuse to die?
How the fuck are we supposed to know
if were in love or if in were pain
Im a tightrope walker
cant find my circus
and Im damaged beyond repair
Now youre just a coffin of a girl I knew
and Im buried in you
You never said Ill end up like this no
Are we in love or are we in pain? "

Ett bra exempel på Mansons nya stil finns i den fantastiska inledningslåten "Devour", en personlig favorit.
Bästa spår förutom den senare är: "Running to the edge of the world", "Leave a scar" samt "Four rusted horses".

 
 

Gräsklippare på gång

Medan ni ligger hemma i era sängar och är bakfulla med självömkan som enda ursäkt har jag, byggaren, stigit upp klockan 07:18.
4 minuter och ett glas vatten senare var jag ute på banan för 1 timme "powerwalk". Perfekt för kropp och själ.
Nu googlar jag gräsklippare då min matta ser ut som en outforskad djungel och min handjagares bäst-före-datum har gått ut för länge sedan.
Jag har förstått att man ska köpa antingen en "Stiga" eller en "Klippo" eller i värsta fall en "Husqvarna". Alla andra märken är "ren och skär skit" enligt en kunnig man på något forum. Jag gissar på att han antingen jobbar som vaktmästare alternativt att det är en märklig fetisch han har eftersom han testat "i princip alla gräsklippare inom branschen" enligt honom själv.

Saxar några av hans tips, tar mig även friheten att korrigera hans stavfel.
Chassi: Billiga är av plast, kör du på en sten slås chassit sönder, du kan även riskera att skadas.
Hjulen: Billiga använder plast, dyrare använder riktigt gummi.
Motor: Givetvis olika starka, välj en med Briggs & Stratton, det är bra grejor.
Vibrationsdämpning: Dyrare maskiner har vibrationsdämpning i styret.
Multiclip: Har så gott som alla Stigamaskiner, gör att gräset smulas sönder och man behöver inte kratta upp det, blir som gödsel för gräsmattan.
Att tänka på: Sedan förekommer det precis som i alla andra branscher väldigt mycket mygel. Jag vet att "Coop" tog in en Stiga-maskin som hade exakt samma modellnummer som en dyrare på "Järnia" men den hade en annan motor vilket gjorde att de kunde sälja den bra mycket billigare. Se upp!

Fina tips från killen! Anyway, jag ringde i alla fall en kille genom Blocket, tio över nio på en söndag som en äkta idiot och frågade hur gammal hans "Stiga" var. Fick ett klassiskt svar av honom, "Jag köpte den genom en annan på Blocket så jag vet inte exakt men jag tippar på en 3-4 år". Detta svar betyder egentligen att maskinen säkert levt 8 år eller något och 1600 kr kändes lite dyrt för detta. Jag frågade istället om den hade "Multiclip" och det verkade han inte veta. Jag frågade då om den hade "Vibrationsdämpning" och det "trodde" han. Frågade slutligen om det satt en "Briggs & Stratton" i "henne" eftersom det är skoj att benämna en "den" som en "honom eller henne" och då verkade han nästan besvärad utav frågan. Jag tackade vänligt för mig och lade på luren.

Vi får väl se vad som händer härnäst. Jag postar en bild så fort jag köpt något lämpligt.


Veckans lista: De fem snyggaste skivomslagen någonsin

1. Led Zeppelin - Houses of the Holy (1973)
Härligt psykadeliskt och smått kontroversiellt (idag, inte då). Man kan likna verket vid en simpel naturkraft, de kravlande nakna barnen som försöker ta sig upp på stenväggen lite smått trevande och nervöst. Väldigt mänskligt och talande. Toksnyggt!2. Smashing Pumpkins - Mellon Collie and the Infinite Sadness (1995)
En skiva som har format mig sedan tonåren och med ett omslag som slår i princip allt gör detta till ett älskvärt element där ute. Jungfruar som klämmer ut sig från stjärnor är vackra, punkt!3. Marilyn Manson - Mechanical Animals (1998)
Manson som androgyn naken robot drog till sig många blickar 1998 och säkert lika många nu. Omslaget är stilrent, stiligt och skrämmande.4. Beatles - Revolver (1966)
Simpla tecknade linjer men mycket att titta på gör detta stilrena men samtidigt vilda kollage till ett väldigt intressant inslag på listan. Plus för de vackra ansiktena på beatlarna.5. Nashville Pussy - Let them eat pussy (1999)
Rosa färg, bordell på landet, leopardmönstrat linne, så jävla White Trashigt att det har en given plats på min lista. Plus i kanten för den underbara oseriösa titeln på skivan också. Musiken då? Helt okej rock!


Vansinnet fortsätter!

En demon från avgrunden har tagit min kropp och själ i besinning. Förändringens vindar är i intåg och jag kan inte göra något åt det.
Denna bild togs tidigare idag av en präst som besökte mig i min sjuksäng. Han kom för att fördriva den vansinniga best som tagit över min helgedom men det som istället skedde var att jag började talade flytande latin och sedan spydde jag ner rummet jag befann mig i. Prästen försökte då hälla vigvatten över min besudlade panna men då skrattade jag ett demoniskt skratt för att sedan flyga ut ur rummet i närmare 50 km/h.
Just nu ligger jag ensam och andas tungt här i min nerspydda säng. Alla har övergivit mig.
Frågan är om jag överlever natten.


Ansiktsmasken gjorde mig schizofren


 


Fotboll

Sverige versus Malta, vem orkar bry sig längre?

Allt jag har att säga om Sverige som lag är att de borde göra sig av med gråsuggan Lagerbäck och det fort som fan!
In med Svennis eller någon annan playboy och inse att laget ska byggas kring Zlatan och inte tvärtom. Se honom som den stjärna han är och behandla honom därefter. Ge honom vad han vill ha helt enkelt.
Vill Zlatan slå ihjäl Mikael Nilsson, låt honom göra det! Vill han ha ett harem kvinnor att förlusta sig med innan match, låt honom ha det.
Ja ni förstår.


Damn, I love this shit!


Världspremiär för min nya utställning

Min nya serie inom foto och konst får härmed världspremiär, på bloggen, i detta ögonblick!
Två bilder kommer att visas upp i taget och tanken med det hela är att skapa något som är "vackert, fult och skrämmande" i varje bild. En vansinnig värld kommer att visas upp med rädslan för det okända som mittpunkten i projektet men också det vackra och sensuella kommer att få framträda som andra centrala bitar.
Resten är upp till er.Mer humor från American Psycho

Patrick Bateman:
"Do you like Phil Collins?

I've been a big Genesis fan ever since the release of their 1980 album, Duke. Before that, I really didn't understand any of their work. Too artsy, too intellectual. It was on Duke where, uh, Phil Collins' presence became more apparent. I think Invisible Touch was the group's undisputed masterpiece. It's an epic meditation on intangibility. At the same time, it deepens and enriches the meaning of the preceding three albums.
 

Christy, take off your robe.
 

Listen to the brilliant ensemble playing of Banks, Collins and Rutherford. You can practically hear every nuance of every instrument.
 

Sabrina, remove your dress.
 

In terms of lyrical craftsmanship, the sheer songwriting, this album hits a new peak of professionalism. Sabrina, why don't you, uh, dance a little. Take the lyrics to Land of Confusion. In this song, Phil Collins addresses the problems of abusive political authority. In Too Deep is the most moving pop song of the 1980s, about monogamy and commitment. The song is extremely uplifting. Their lyrics are as positive and affirmative as, uh, anything I've heard in rock.
 

Christy, get down on your knees so Sabrina can see your ass.
 

Phil Collins' solo career seems to be more commercial and therefore more satisfying, in a narrower way. Especially songs like In the Air Tonight and, uh, Against All Odds.
 

Sabrina, don't just stare at it, eat it.
 

But I also think Phil Collins works best within the confines of the group, than as a solo artist, and I stress the word artist. This is Sussudio, a great, great song, a personal favorite."


The Doctors

När man är på gymmet mitt på dagen utsätts man för bottenskrapet inom TV. Dvärgfamiljen som har en egen show, tjeckiska svartvita filmer från 1963, "Hem till gården" där det dessutom kommer två värdelösa avsnitt i rad etc etc.
Den mest bisarra showen av dem alla måste dock vara "The Doctors" som börjar kl 9:55 varje dag på TV4.
Programmet består av en panel av "experter" inom hälsa och sjukdom, doktorer med andra ord, i väl utvalda roller.
Vi har den äldre översminkade plastikkirurgen som ska försöka vara seriös och komma med kloka råd, sedan finns det den unga snygga manliga läkaren som är sådär lagom skämtsam i allt han säger. Det finns även den vackra färgade kvinnan vars roll är att dämpa männen när de går överstyr i sina macholäkarskämt. Sedan finns det en fjärde person vars roll är oklar, han sitter mest bara där och nickar till allt.
Idag handlade det i alla fall om mirakelmedlet Botox som enligt panelen gick att använda till allt.
Den unga snygga drog till med att han använde "Botox i kaffet" för att det säkert var bra till något och hela publiken och resten av panelen brister ut i ett gapskratt av sällan skådat slag.
Den äldre kunniga kirurgen rekommenderade kvinnor att injicera det i fötterna för att lindra smärta. Han berättade även att i en del fall där kvinnorna hade haft för tjocka fötter för att kunna bära högklackat hade han kapat en och annan tå och då hade de blivit nöjda och glada. Han poängterade dock att detta var inte något han rekommenderade i första hand...
Det rekommenderades även för kvinnor att injicera Botox i blygdläpparna för att dämpa "vaginala spasmer", WHAT!??
Och pricken över det klassiska I'et var när de drog in en ung gråtande tjej i studion som led av någon sorts psiorasis vilket gjorde att hela hennes ansikte var rött och inflammerat. De visade ett snyftreportage där hon fick berätta att alla hatade henne och hennes mamma skämdes för henne osv.
Den äldre plastikopererade plastikkirurgen berättade att hon skulle vara stark och modig i sig själv men att han hade en överraskning för henne ändå, att lägga sig under kniven och lite Botox på det hela så skulle hon kunna få vara med och leka med de andra i sandlådan hon också.
Det sista man får se i programmet är när tjejen återkommer in i studion, denna gången utan utslag i ansiktet. Hennes mamma gråter av lycka samtidigt som alla i publiken ställer sig upp och applåderar högljutt. Panelen kramar om henne och ger henne blommor och allt är frid och fröjd och så amerikanskt och vackert.

Har ingenting hänt sedan "Elefantmannen" visades upp på cirkus i slutet av 1800-talet?


RSS 2.0