The Doctors

När man är på gymmet mitt på dagen utsätts man för bottenskrapet inom TV. Dvärgfamiljen som har en egen show, tjeckiska svartvita filmer från 1963, "Hem till gården" där det dessutom kommer två värdelösa avsnitt i rad etc etc.
Den mest bisarra showen av dem alla måste dock vara "The Doctors" som börjar kl 9:55 varje dag på TV4.
Programmet består av en panel av "experter" inom hälsa och sjukdom, doktorer med andra ord, i väl utvalda roller.
Vi har den äldre översminkade plastikkirurgen som ska försöka vara seriös och komma med kloka råd, sedan finns det den unga snygga manliga läkaren som är sådär lagom skämtsam i allt han säger. Det finns även den vackra färgade kvinnan vars roll är att dämpa männen när de går överstyr i sina macholäkarskämt. Sedan finns det en fjärde person vars roll är oklar, han sitter mest bara där och nickar till allt.
Idag handlade det i alla fall om mirakelmedlet Botox som enligt panelen gick att använda till allt.
Den unga snygga drog till med att han använde "Botox i kaffet" för att det säkert var bra till något och hela publiken och resten av panelen brister ut i ett gapskratt av sällan skådat slag.
Den äldre kunniga kirurgen rekommenderade kvinnor att injicera det i fötterna för att lindra smärta. Han berättade även att i en del fall där kvinnorna hade haft för tjocka fötter för att kunna bära högklackat hade han kapat en och annan tå och då hade de blivit nöjda och glada. Han poängterade dock att detta var inte något han rekommenderade i första hand...
Det rekommenderades även för kvinnor att injicera Botox i blygdläpparna för att dämpa "vaginala spasmer", WHAT!??
Och pricken över det klassiska I'et var när de drog in en ung gråtande tjej i studion som led av någon sorts psiorasis vilket gjorde att hela hennes ansikte var rött och inflammerat. De visade ett snyftreportage där hon fick berätta att alla hatade henne och hennes mamma skämdes för henne osv.
Den äldre plastikopererade plastikkirurgen berättade att hon skulle vara stark och modig i sig själv men att han hade en överraskning för henne ändå, att lägga sig under kniven och lite Botox på det hela så skulle hon kunna få vara med och leka med de andra i sandlådan hon också.
Det sista man får se i programmet är när tjejen återkommer in i studion, denna gången utan utslag i ansiktet. Hennes mamma gråter av lycka samtidigt som alla i publiken ställer sig upp och applåderar högljutt. Panelen kramar om henne och ger henne blommor och allt är frid och fröjd och så amerikanskt och vackert.

Har ingenting hänt sedan "Elefantmannen" visades upp på cirkus i slutet av 1800-talet?


Kommentarer
Postat av: Baune

Jag tror att han den fjärde läkaren är "Barnläkaren".

2009-06-04 @ 19:40:55
Postat av: JensKung

Sjukt att du skriver precis det jag tänker. Har tittat några minuter då och då men det är bara skit.

2009-06-04 @ 23:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0